< Notícies

Novetat: Ja està a la venda el llibre “Kinesiología Energética” de Charles T. Krebs i Tania O’NeillNovetat: Ja està a la venda el llibre “Kinesiología Energética” de Charles T. Krebs i Tania O’Neill

La kinesiologia energètica és actualment un camp emergent internacionalment en les ciències de la medicina complementària, obtenint cada vegada més reconeixement i suport científic. El camp de la kinesiologia energètica està creixent amb rapidesa i s'està ensenyant cada vegada més en instituts professionals i escoles de tot el món; però, actualment hi ha poques publicacions escrites que cobreixin els principis i pràctiques d'aquest excitant camp. El nostre objectiu en escriure aquest llibre era el de cobrir aquest buit i començar a dotar de major coherència tant la teoria com la pràctica.
Els conceptes abordats en aquest llibre són, per la seva pròpia naturalesa, ràpidament canviants, ja que aquest és un camp en desenvolupament. Hem escollit el contingut del llibre basant-nos en la retroalimentació dels estudiants i practicants sobre la dificultat de trobar explicacions detallades sobre tècniques de kinesiologia i els mecanismes en els quals es basen. És important comprendre que aquest llibre de text no va ser escrit per cobrir la disciplina completa de kinesiologia energètica sinó representar un primer pas en l'explicació d'aquest camp emergent.
A més, hi ha una exposició detallada de les estructures energètiques de l'home i com aquestes interactuen amb el nostre funcionament fisiològic, emocional i psicoespiritual. Aquesta secció, juntament amb la secció final, que descriu un model científic per a la sanació energètica, proporciona un valuós recurs per a tots els practicants de la medicina energètica.
El llibre està dividit en diverses seccions. La secció I, Comprendre la kinesiologia, defineix i introdueix un context històric per al camp de kinesiologia energètica. La secció II, Les estructures energètiques de l'home, comença amb una perspectiva històrica de la visió de la humanitat sobre la salut i la sanació. A continuació exposa en detall els cossos multidimensionals i els principals sistemes energètics del cos: el sistema Xacra-nadi, el sistema d'acupuntura dels meridians i el sistema d'energia lemniscal. La secció III, Comprensió i aplicació del monitoratge muscular, proporciona un debat en profunditat sobre la fisiologia muscular, incloent el control de la funció muscular, estats de desequilibri muscular i el control emocional de la resposta muscular. Conclou amb els diversos tipus de monitorització muscular i la validesa del monitoratge muscular. La secció IV, Eines bàsiques de Kinesiologia, parla sobre les tècniques fonamentals que són essencials per a la pràctica de la kinesiologia energètica moderna.